Kinek ajánlanátok a hegedűt, és kinek a tamburát?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok, sajnos nem rendelkezem zenei tudással, de ha már 27 éves koromra megtanulok hangszeren játszani, nekem az is megérte. Mindenképpen magyar népi hangszeren szeretnék játszani, arra lennék kíváncsi, ti melyiket ajánljátok: a tamburát vagy a hegedűt, és miért?
Köszönöm a válaszokat!
2011. máj. 31. 15:47
1/2 anonim válasza:
szerintem tambura, ha jól tudom azon vannak bundok. a hegedűn azt hogy a hangokat rendesen lefogják azt évekig tanulják mert azon nincsenek bundok.
2/2 anonim válasza:
A hegedő sem nehezebb, hidd el nekem. Mivel azon nincsenek bundok a hangok lefogása részben könnyebb és mellesleg a tamburások sem szokták nézegetni a bundokat játék közben. Viszont az is fontos dolog hogy a tambura vagy hegedű család melyik tagját választod. Ha van kérdésed írj privit! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!