Melyik a híresebb, rajongottabb zenekar a világon?
Ac/DC
Metallica
Guns n Roses
Slayer
Slipknot
Rammstein
Megadeth
Iron Maiden
Lehet valami sorrendet írni, hogy melyik a híresebb, melyiket szeretik jobban a világon?
AC/DC, Guns Roses, Metallica
De a többi is... kivéve a Slayer és a Megadeth annyira nem ismert, úgy értve, hogy aki nem ilyen zenét hallgat még a nevét sem hallotta valószínűleg, míg a többinek már biztos.
ezek közül melyeknek hallod a zenéit valamelyik (nem kimondottan rockos) rádióban?
Az lesz a válasz.
am szerintem a sorrend: acdc, metallica (ezek kis különbséggel), Gunsnroses, ironmaiden, megadeth, ramstein a többit nem ismerem
Szerintem Metallica, Guns, AcDc, Rammstein, Slipknot, Iron Maiden, Slayer, Megadeath.
Valami ilyesmi sorrendben tudom elképzelni az ismertségüket nem metál körökben. :)
A last.fm statisztikákból ugyan nem derül ki, hogy melyiket mennyien szeretik, de az igen, hogy melyiket hányan hallgatták.
Guns and Roses 2,175,453 listeners
AC/DC 1,734,980 listeners
Metallica 1,911,201 listeners
Slayer 919,701 listeners
Slipknot 1,562,282 listeners
Rammstein 1,273,859 listeners
Megadeth 954,904 listeners
Iron Maiden 1,438,321 listeners
Tehát valóban a GNR.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!