Klasszikus gitáron lehet hegedű-vonóval játszani?
Figyelt kérdés
Vagy csak elektromos gitárokon lehet?2011. máj. 30. 15:22
1/8 anonim válasza:
hülye vagy!! NEM lehet egy gitáron sem!
2/8 A kérdező kommentje:
De, lehet, elektromos gitárokon biztos, hogy lehet, mert már láttam olyat. Csak klasszikus gitáron nem vagyok benne biztos.
2011. máj. 30. 15:42
4/8 anonim válasza:
Esélytelen, hogy lehessen normálisan vonóval játszani gitáron. A húrok egy vonalban vannak. Amit te látta, az valami elektronikus vonós hangszer lehetett.
5/8 anonim válasza:
Egy pillanat emberek! ne hülyézzétek már a faszomba a gyereket hanem esetleg nézz utána mielőtt hülyéznél! Pl.: A Guitar Hero 2-ben mikor benyomod az egyik karakternél a Star Powert akkor azt csinálja. meg amúgyis koncerteken is láttam már ilyet szóval annyi
6/8 anonim válasza:
Lehetséges, csak állatkodáson kívül nincs sok értelme. Jimmy Page csinálta pl:
7/8 anonim válasza:
Tényleg lehet, viszont ezt nem játéknak, inkább csak effektnek nevezném. Nézzetek utánna a Sigur Rós-nak:
http://www.youtube.com/watch?v=tzbj9w1Eosc
kb. 1:40-nél
8/8 anonim válasza:
Post rock zenekarok pedig gyakran használják (előző voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!