Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ferfiaknak annyira meghato ez...

Ferfiaknak annyira meghato ez a zene szam? A baratom mindig amikor meghalja folynak a konnyei es kicsit szomoru is

2009. márc. 17. 13:29
 1/5 A kérdező kommentje:

http://www.youtube.com/watch?v=k-ZE296KVcE vagy meg ez

sokszor bujjik hozzam es atolel majd amikor vege a szamnak akkor mondja h "szeretlek" s konnyesek a szemei

2009. márc. 17. 13:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak a barátod reagál így, az enyém csak annyit mondott "kapcsold már le ezt a nyekergést" :D
2009. márc. 17. 14:48
 3/5 A kérdező kommentje:

hat sajnalak tegedet h ilyen fiud van :D

maskulonben a baratom rock zenet hallgat de ez a ketton sir mindig

2009. márc. 18. 07:36
 4/5 Thurston ***** válasza:
80%

Sajnálod? Azért, mert nem olyan sekélyes a barátja lelki világa, hogy egy ilyen műanyag, tizenkettő egy tucat szaron elbőgje magát?

Velem is van, hogy elsírom magam egy zenén, de azokban valódi érzelmek vannak.

2009. okt. 5. 12:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Lehet azért mert régen elveszitett valakit és akkor ezeket a számokat hallgatta.Én mikor ilyen zenéket hallgatok belegondolok hogy egyeseknek milyen pocsék életük van és énmeg panaszkodok állandóan.17 évesen friss jogsival már kaptam egy 5milliós autót.Ilyenkor mindig átgondolom azéletem értelmét de aztán mindig elfelejtem..Havi egyszer kétszer igy magamba rendezek egy szomorus estét sok gondolattal mindennel.De sirni nemszoktam:meg youtubon szoktam emlékezö videokat nézni velem egykoru lányokrol fiukrol akik már eltávoztak.Szörnyü 19/F
2009. okt. 18. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!