Hogyan viselkedjek egy koncerten?
Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy én egy eléggé zárkózott, csendes, visszahúzódó lány vagyok gyermekkorom óta, de már egy éve próbálok ezen változtatni, és jó irányban fejlődöm. Az idei nyáron nagyon be szeretném vetni magam és bebizonyítani másoknak hogy igenis én is tudok önfeledten szórakozni... egy fesztiválra szeretnék elmenni júniusban. tudnátok ötleteket adni, hogy hogy engedhetném el magam, hogy ne legyek merev és félénk, hanem a lehető legjobbat hozzam ki magamból a 4 nap során? esetleg használjak drogokat? köszönöm.2011. máj. 29. 12:45
1/3 anonim válasza:
persze,nyomd magad tele droggal meg piával hátha jól elásod magad...
2/3 anonim válasza:
megőrültél??? drogot semmilyen esetben ne használj sehova!!!
Egyébként meg képzeld azt, mintha otthon a szobádban egyedül vagy, és hallgatod a zenét. :)
3/3 anonim válasza:
Hát a drogokat mindenképp felejtsd el! Nem kell ahhoz drog, hogy jól érezd magad. Ne görcsölj a dolgokon, egyszerűen csak próbáld jól érezni magad. Csak azt tedd amit akarsz. Ha tombolni akarsz koncert közben akkor tombolj, de ezt ne azért csináld, hogy bizonyíts másoknak. Ha a barátaiddal mész, egy kis idő után biztos fel fogsz oldódni annyira, hogy jól szórakozz. Amúgy megkérdezhetem, hogy melyik fesztiválra mész?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!