Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hegyalja fesztivál vagy VOLT...

Hegyalja fesztivál vagy VOLT fesztivál?

Figyelt kérdés

Melyik a jobb?

Melyik éri meg jobban?

Környezet, hangulat hol jobb?

A fesztivál területe milyen messze van az olcsóbb boltoktól?

A nagyvárosi hangulat vagy a tokaji falu a jobb, baratságosabb?

2011. máj. 28. 17:00
 1/3 anonim ***** válasza:
a hegyalja az baromijó, tavaly kinnvoltam, érdemes kimenni, + hegyalján vihetsz be sört meg kaját, van bolt a bejárattól kb 500mtéerre a híd túloldalán, minden tekintetben igazi jó fesztivál. VOLTról nincsenek tapasztalataim....
2011. máj. 28. 18:49
 2/3 anonim válasza:

hát bár én eddig nem túl sok fesztiválon voltam, de Hegyalját tudom ajánlani! ;)

(Szigeten csak 1napra voltam, úgyhogy arról se nagyon tudok nyilatkozni, Voltról pedig azért nem mert azon még annyit sem.. :s)

tavaly is voltam és idén is megyek! :)

olyan 10 percre van sztem egy spar a fesztiváltól. annál olcsóbbat nem tudom hol találsz, de mi mindig oda jártunk.

2011. jún. 12. 20:32
 3/3 anonim ***** válasza:
még sajnos egyiken sem voltam, de azt hallottam, a volt színvonalasabb, de ha szereted a rock/metal zenét, inkább a hegyalját ajánlom. engem speciel az ottani bandák sokkal jobban izgatnak :D
2011. jún. 25. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!