Csak szerintem halt meg zene?
Ma mar nincs egy olyan jo egyuttes, mint a Zeppelin,vagy The Doors stb.
Tenyleg meghalt?
Aha, tehát te a régi popzenét szereted, az újat meg nem. Ennyi. Én a régi mainstream cuccokat se szerettem, meg a maiakat sem.
Ellenben az, hogy te nem keresel jó zenéket, hanem arról tudsz, ami ismert, amit nyomat a média, az közel sem jelenti azt, hogy meghalt a zene.
(Arról már csak zárójelben beszélek, hogy ez alapvetően szubjektív téma, így mindenféle aspektusban gyerekes a kérdés.)
"hát nem sokat neveznék közülük zenének"
Te meg remélem vágod, hogy annak idején a Beatles-re is azt mondták, hogy ricsaj, zaj, és nem zene.
No igen. A teny, hogy a zene valtozik, nekem pont azt sugallja, hogy nem halott. Szoval nem ertem a kerdest.
Inkabb arra gyanakszom, hogy a kerdezo egy konkret mufajra van beallva durva modon, ami regebben omlott minden mediabol, ma meg nem, es igy azt hiszi, hogy mar nincs is tobbe.
Hogy csak egy gyors peldaval eljek, itt van harom 17 eves srac napjainkban:
http://www.youtube.com/watch?v=Gh-8lQbTUoY
Remelem nem sok ilyen "deszarazenenapjainkban"-rinya lesz mar ezen a szajton.
15:44
Milyen fura. Ennek a videónak hetvenezres nézettsége van, míg last.fm szerint alig párezren hallgatják a bandát. Na mindegy, nem ismertem, és király zene, ennyit akartam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!