Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek a Leander...

Mi a véleményetek a Leander nevezetű együttesről?

Figyelt kérdés
2011. máj. 27. 14:46
1 2
 1/16 Thurston ***** válasza:
0%
Tucat, unalmas.
2011. máj. 27. 14:47
 2/16 A kérdező kommentje:
Tucat?! 1 magyar trash metál együttes tucat?! Mutass még néhány magyar trash metál együttest, légyszíves:D
2011. máj. 27. 15:24
 3/16 Thurston ***** válasza:
24%

:'D

Beszarok. Ha én csinálok egy tradicionális japán folk zenekart, akkor az a többszáz éves hagyomány ellenére újszerű és egyedi lesz, mert magyarországon teszem mindezt? Ez elég nevetséges érvelés. Ennél már csak az nevetségesebb, hogy azt gondolod csak azért, mert éppenséggel nem olyan ismertek és populárisak, mint a Leander, nem létezik más thrash banda.

De csak a te kedvedért: Moby Dick, Akela, Bloody Roots, Ektomorf, blabla... Még szerencse, hogy ezek nem full divatos, országszerte ismert thrash bandák.

2011. máj. 27. 15:29
 4/16 Thurston ***** válasza:
Ja és még valami. A műfajnak gyakorlatilag nulla köze van ahhoz, hogy mi mennyire tucat. Az unalomig csépelt zenei formulák, hangzás- és szövegvilág műfajtól független tényező.
2011. máj. 27. 15:31
 5/16 anonim ***** válasza:

Én szívesen meghallgatom. Nem kell a zenét túldimenzionálni. Sör, cigi, muzsika, ennyi... :)

Thurston, mostanában lopakodó üzemmódban vagy, ahogy látom... :)))

2011. máj. 27. 15:35
 6/16 Thurston ***** válasza:

Gondoltam már úgyis mindenki levágja, hogy én vagyok az. Meg szeszélyes is vagyok jaj.!

Amúgy ja. Nyilván élvezetes zene ez, de a szórakoztató-jellegű metállal szemben egyre kevésbé vagyok toleráns. Valószínüleg azért, mert mondjuk egy szimpla lo-fi punkbanda esetében nem látom mindenhol azt, hogy az mennyire komoly meg professzionális.

2011. máj. 27. 15:47
 7/16 anonim ***** válasza:

Nem tudom, más mennyire vágja le, hogy te vagy az, de én mindig tudom. Zenész a zenészt megismeri az értékrendje alapján. Bocsánat, ha esetleg ezzel lelepleztelek.

És bocsánat az OFFért.

ON:

A múltkor a Szomorú vasárnapot hallottam Leandertől. Soha nem kértem még ennyire a haveromat, hogy "kapcsold ki,mert halálfélelmem van" Mondjuk volt is bennem ez-az... :)

2011. máj. 27. 16:01
 8/16 anonim ***** válasza:
Én szeretem. Szerencsére nemsokára koncerteznek felénk.
2011. okt. 30. 23:54
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem őket, zenéjük kihozott a depresszióból.
2012. jan. 5. 20:56
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Leander, Vörös Attila, Maczák Márk, Burai Béla stb...a legtehetségesebb magyar előadók. Egyáltalán nem tucat...!

Igényes zenét játszanak, nem úgy, mint a mostanában felkapott tinédzserbandák..-.-" Ne említsek neveket.

2012. márc. 16. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!