Mi annak a számnak a címe, amelyiknek a klipjében egy zongorát árulnak és egy fura figura ide-oda rohangál? Tök jóóó!
Figyelt kérdés
2011. máj. 23. 18:51
1/13 anonim válasza:
Hmmm zongorát árulnak ?? :D Erről Daniel Powter - Free Loop jutott az eszembe... persze nagyon valószínű, hogy nem erre gondoltál... :D
2/13 A kérdező kommentje:
Köszi, de nem :( Annak ilyen nagyon jó pörgésa van és nincs benne igazi ének és a végén terhes lesz a csaj. :)
2011. máj. 23. 19:04
3/13 A kérdező kommentje:
Ilyen: papparererá papaparara.... Úristen, hülyének érzem magam :D
2011. máj. 23. 19:04
4/13 anonim válasza:
Gondoltam xD Hát, ha találok valamit, szólok :D Ne érezd hülyén magad, mindenkivel előfordul :D
(Egyszer velem is, évekig keresgéltem, mire megtaláltam és szembesültem vele, hogy Backstreet Boys..... xDD LOL
Bocsi az offért xD)
5/13 anonim válasza:
Nekem erről a "papparererá papaparara"-ról XD ez jutott eszembe, de ez nem olyan klip.(meg már régebbi is)
6/13 anonim válasza:
szerintem meg pont ez az ott a zongora is meg rohangál is a csávó, de a szám egy okádék
7/13 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=CR8logunPzQ nem vagyok techno rajongó de pont tudom melyik az az szám :)
8/13 anonim válasza:
9/13 anonim válasza:
Nekem is a Yolanda Be Cool jut az eszembe :D
10/13 A kérdező kommentje:
válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 19:15
Igen, eeeez azzz!!! Köszi szépen mindenkinek, tudom, hogy régi szám, meg csomószor hallottam is, de a cím valahogy kiesett. Köszi még1x! :D
2011. máj. 24. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!