Mi lehet ez a számcím?
milyen stílusú zenében gondolkodjunk?
pop?vagy más?
Lady Gaga - Judas
http://www.youtube.com/watch?v=aAWpkZSCMXU
(16:38 nagyon jól jelképezi az igazi mai magyar hozzáállást: a másik oldja meg a problémáját ahogy tudja meg ahogy akarja, csak a saját probléma számít, de az nagyon. Olykor nem szégyen segíteni a másikon aki rá van szorulva.)
jajj úristen
Úgy csinálsz, kedves utolsó, mintha legalábbis a Nobel-díjat kapná meg érdemtelenül a kérdező..
Hagyd már..
pff
Ez csak vmi játék..
Nehogy bele halj a segítésbe...
bocsi én nem tudtam segíteni..
de ha tudtam volna, megírtam volna:)
18:17 vagyok.
Pont erről beszéltem. Erről az irigy, fukar, számomra undorító hozzáállásból, hogyaszongya nehogymárazénsegítségemmelnyerjenmerazcsalásésengemnemjztalmaznakmegérte.
ÉN ENGEM NEKEM és semmi más. Pontosan az ilyen emberek miatt tart ott ez az ország ahol tart!
Egyébként meg minden bizonnyal nem egy zárt verseny ez ahol kizárt a puskázás lehetősége. Ez olyan dolog, mint mikor nem tudsz valamit de tudod, hogy hol keresd, hol fogod megtalálni. És ez már kreativitás és fél siker.
A kérdés írója legalább annyira kreatív volt, hogy kihasználta ennek az oldalnak a lehetőségeit feladata megoldására. Ezt is lehet értékelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!