Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi lehet ez a számcím?

Mi lehet ez a számcím?

Figyelt kérdés
dasgalydagaju <- ez egy szám címe, de nem tudok rájönni mi a megfejtés. Össze vannak keverve a betűk, egy versenyre kellene :) Előre is köszi!
2011. máj. 23. 16:35
 1/9 anonim ***** válasza:
Ja persze én elárulom te meg hősködsz az én eszemmel, soha.
2011. máj. 23. 16:38
 2/9 anonim ***** válasza:

milyen stílusú zenében gondolkodjunk?

pop?vagy más?

2011. máj. 23. 16:43
 3/9 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Nemár h nem tudtok rájönni. Milyen versenyen vannak ilyen könnyű feladványok?
2011. máj. 23. 16:54
 4/9 anonim válasza:

Lady Gaga - Judas

http://www.youtube.com/watch?v=aAWpkZSCMXU

(16:38 nagyon jól jelképezi az igazi mai magyar hozzáállást: a másik oldja meg a problémáját ahogy tudja meg ahogy akarja, csak a saját probléma számít, de az nagyon. Olykor nem szégyen segíteni a másikon aki rá van szorulva.)

2011. máj. 23. 18:17
 5/9 anonim ***** válasza:
Már nem azért de ez így csalás, ugyanis ez nem az ő eszéről szól hanem a tiedről mert te mondtad meg neki. Én ezt nem tettem volna mert még a végén őt fogják okosnak tartani, bár az tény hogy téged nem mert ennyire "segítőkész" vagy.
2011. máj. 23. 18:26
 6/9 anonim ***** válasza:

jajj úristen

Úgy csinálsz, kedves utolsó, mintha legalábbis a Nobel-díjat kapná meg érdemtelenül a kérdező..

Hagyd már..

pff

Ez csak vmi játék..

Nehogy bele halj a segítésbe...

bocsi én nem tudtam segíteni..

de ha tudtam volna, megírtam volna:)

2011. máj. 23. 19:26
 7/9 anonim válasza:

18:17 vagyok.

Pont erről beszéltem. Erről az irigy, fukar, számomra undorító hozzáállásból, hogyaszongya nehogymárazénsegítségemmelnyerjenmerazcsalásésengemnemjztalmaznakmegérte.

ÉN ENGEM NEKEM és semmi más. Pontosan az ilyen emberek miatt tart ott ez az ország ahol tart!

Egyébként meg minden bizonnyal nem egy zárt verseny ez ahol kizárt a puskázás lehetősége. Ez olyan dolog, mint mikor nem tudsz valamit de tudod, hogy hol keresd, hol fogod megtalálni. És ez már kreativitás és fél siker.

A kérdés írója legalább annyira kreatív volt, hogy kihasználta ennek az oldalnak a lehetőségeit feladata megoldására. Ezt is lehet értékelni.

2011. máj. 23. 21:45
 8/9 anonim ***** válasza:

21:45

egyetértek!!

2011. máj. 24. 06:53
 9/9 A kérdező kommentje:
Jesszusom. Gratulálok mindenkinek. Tudjátok milyen verseny? A barátaimmal csináltunk egy versenyt és nem tudtam rá jönni a megfejtésre (de ahogy kiírtam a kérdést beugrott hogy Gaga). Nyugodjon meg aki azt hiszi ettől majd a Ő butább lesz én meg learatom azokat a hatalmas oscar díj nagyságú babérokat...szánalmas volt mind aki azt hitte, hogy én majd okoskodok. csak egy baráti játék lett vona. Aki válaszolt annak meg köszönöm és nagyon igazat írt.
2011. máj. 24. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!