Ez szerinted is szarabb mint a Friday?
2011. máj. 23. 12:11
2/9 anonim válasza:
uristeeen :D amúgy ez egy elég nagy friday copy :D de nekem e a kedvencem: http://www.youtube.com/watch?v=fSvm3pC5rbY
3/9 anonim válasza:
aztarohadt :D a friday szarabb szerintem, de a tóth lüszi túltesz mindkettőn. az a klipp az áááááá. végig szörnyülködtem az egészet :D
4/9 anonim válasza:
Nem tudok különbséget tenni :) mind a kettő sz@r.
A Tóth Lüszis is nagyon sz@r.
5/9 anonim válasza:
a sz@rsági sorrend :D :
1. My jeans <----- ez a legszarabb, és ahhoz képest hogy farmerekről énekel, nem is visel egyszer se nadrágok a "klipben"
2. Tóth Lüszi <------pff..... ezmiez???
3. Friday <---- ez is szar de az előző kettő mégszarabb
6/9 anonim válasza:
sz*rság top5
5. JB- Baby (ha nem látom a b*zika fejét ellehet viselni)
4. SP -a nevem, SP
3. My Jeans
2. Lüszi
1. Friday
7/9 anonim válasza:
ez a gyerek azért túltesz mindenen
8/9 anonim válasza:
utolsó válaszolónak : Na ez a gyerek nagyon kemény túl tesz mindenkin a kis hamiskás zsömlefejü .1:55 nél érződik a nem kis orsövényferdülés.
9/9 anonim válasza:
a friday és a my jeansról azthittem vicc amikor először megláttam.. Aztán hallottam ohgy komoly meg minden fuu borzalmas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!