Ki a kedvenc énekesetek/énekesnőtök, vagy együttesetek?
Figyelt kérdés
2011. máj. 22. 20:06
21/29 anonim válasza:
Van egy szám a Lorditól amelyiket kisebb kormban nagyon szerettem oylan 11 évesen azegyik haverom rászoktattam, így autómatikusan msot is szeretem még :D
22/29 anonim válasza:
A Lorditól a Hard Rock Hallelujah viszont nagyon jó! De nekem azért a Guns N Roses az igazi :) 13:47-es voltam
23/29 anonim válasza:
Kedvenc énekesem Adam Lambert . a kedvemc együttesem pedig a Tokio Hotel és az One Direction..:)
24/29 k.lau13 válasza:
áhh gyakorikérdéseken van, aki ismeri a Hard Rock Hallelujah-t? :D an ilyen is ritkán van... xD
amúgy kedvenc együttesem... hm... hát ez változik, de minden ami rock, amúgy most éppen Mötley Crüe, de jövő héten lehet megint más lesz xD
kedvenc énekes/énekesnő... hát... Amy Lee? talán... Adam Gointer is, csak mert elképesztő, amit az az ember a hangjával művel :DD szerintem... Amúgy ezen kívül... áhh, nem tudom, minden ami rock! :D
25/29 chrishu válasza:
Marco Hietala
Timo Kotipelto
Együttesből pedig rengeteg van
26/29 anonim válasza:
Abba, Nightwish, Tarja Turunen
28/29 anonim válasza:
Kedvenc énekes: Tom Waits
Kedvenc együttes: Queens of the stone age, Red hot chili peppers, Nirvana...
Nem tudok dönteni. Amúgy a Lordi tényleg király, és én is ismerem a dalt. :)
16/f
29/29 PrincessSisters válasza:
Banda: Black veil Brides
Énekes: Andy Biersack
Énekesnő: Avril Lavigne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!