Ki a jobb gitáros? Slash vagy Brian May?
Akkor viszont minek hasonlítgatni? "Legjobbat" választani?
Mindenki hallgassa azt, akinek a játékában ő örömét leli.
Persze egy jót beszélgetni lehet róluk. De itt már tényleg nem "rosszról és jóról" beszélünk, hanem "jóról és még jobbról":)
Egyetértek, hogy Slash magamutogatóbb, hivalkodóbb zenész, de a tudás éppígy megvan. Méltán tart ott, ahol.
Mégis Brian May-et hozom ki győztesnek, ha nem is nézzük dalszerzői-énekesi munkásságát, csak gitárosként tekintünk rá, akkor is. Az ő egyedi gitárjátéka, precizitása, amit leművelt a Red Special-al... húú... valami döbbenet:)
Élőben hallani meg tényleg libabőr volt!
Örülök, hogy ilyen zenészember(ek) kortársa lehetek:)
"Brian May-t jobban bírom, de nem tudom ki a jobb..."
Mivel a művészet nem objektív, az a jobb, akit jobban bírsz...
"Méltán tart ott, ahol. "
Ez meg simán vicces.
A 13.06-os vagyok
Ha kutyafuttában nem is fogalmaztam a legtisztábban (mert elismerem), szerintem simán érthető, mit akarok mondani. Slash rendelkezik egyfajta sajátságos habitussal, stílussal (tényleg belőle jön-e, tudatosan kialakított, tök mindegy), amely bár védjegyévé vált, nevét elsősorban mégis tehetségének, tudásának köszönheti.
Vagyis elért valami, s teljesen érhető, hogy hangszerének egyik legjobbjaként emlegetik.
Szemben egy Milli Vanilli-vel. Hogy hozzak példát arra is, akikre max. külsejük miatt emlékszünk. S meg nem érdemelten pózoltak zenészi szerepkörükben. Míg bele nem buktak persze...:)
De imádom, amikor valaki indoklása egy-egy mondatig terjed. Amikor ki kell emelni valamit gúnyosan, mert muszáj meglovagolni szavakat.
A bölcs ember nem magyarázkodik, hallgatásával is több mond, igaz!?;)
Bocs az Off-ért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!