Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ki a jobb gitáros? Slash vagy...

Ki a jobb gitáros? Slash vagy Brian May?

Figyelt kérdés
2011. máj. 21. 22:08
 1/7 anonim ***** válasza:
68%
szerintem Brian May. Slash az inkább olyan pózolós magamutogató ember és a gitárjátékában is ilyen.
2011. máj. 21. 22:18
 2/7 A kérdező kommentje:
Ebben egyébként van igazság, de én Slash mellett teszem le a voksom. Mert a pózolás mögött azért elég komoly gitártudás van. Hallgasd meg pl. a Starlightot, vagy a Nothing To Say-t, nem semmi szólókat tol le benne.
2011. máj. 21. 22:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Akkor viszont minek hasonlítgatni? "Legjobbat" választani?

Mindenki hallgassa azt, akinek a játékában ő örömét leli.

Persze egy jót beszélgetni lehet róluk. De itt már tényleg nem "rosszról és jóról" beszélünk, hanem "jóról és még jobbról":)

Egyetértek, hogy Slash magamutogatóbb, hivalkodóbb zenész, de a tudás éppígy megvan. Méltán tart ott, ahol.

Mégis Brian May-et hozom ki győztesnek, ha nem is nézzük dalszerzői-énekesi munkásságát, csak gitárosként tekintünk rá, akkor is. Az ő egyedi gitárjátéka, precizitása, amit leművelt a Red Special-al... húú... valami döbbenet:)

Élőben hallani meg tényleg libabőr volt!

Örülök, hogy ilyen zenészember(ek) kortársa lehetek:)

2011. máj. 22. 13:06
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Brian May-t jobban bírom, de nem tudom ki a jobb...
2011. máj. 22. 16:54
 5/7 Thurston ***** válasza:
100%

"Brian May-t jobban bírom, de nem tudom ki a jobb..."

Mivel a művészet nem objektív, az a jobb, akit jobban bírsz...

2011. máj. 22. 17:31
 6/7 Thurston ***** válasza:
30%

"Méltán tart ott, ahol. "

Ez meg simán vicces.

2011. máj. 22. 17:31
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

A 13.06-os vagyok

Ha kutyafuttában nem is fogalmaztam a legtisztábban (mert elismerem), szerintem simán érthető, mit akarok mondani. Slash rendelkezik egyfajta sajátságos habitussal, stílussal (tényleg belőle jön-e, tudatosan kialakított, tök mindegy), amely bár védjegyévé vált, nevét elsősorban mégis tehetségének, tudásának köszönheti.

Vagyis elért valami, s teljesen érhető, hogy hangszerének egyik legjobbjaként emlegetik.

Szemben egy Milli Vanilli-vel. Hogy hozzak példát arra is, akikre max. külsejük miatt emlékszünk. S meg nem érdemelten pózoltak zenészi szerepkörükben. Míg bele nem buktak persze...:)

De imádom, amikor valaki indoklása egy-egy mondatig terjed. Amikor ki kell emelni valamit gúnyosan, mert muszáj meglovagolni szavakat.

A bölcs ember nem magyarázkodik, hallgatásával is több mond, igaz!?;)

Bocs az Off-ért!

2011. máj. 22. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!