Mennyibe kerül kb egy gitár?
Figyelt kérdés
2009. márc. 13. 19:26
11/16 anonim válasza:
tanulni/gyakorolni is megéri kicsit drágábbat venni én 6éve vettem 15.000Ftért de még mindg használható..( Lajkó Hangszerbolt Siófok ez a legjobb,tele olcsobb de jo gitárokkal)
12/16 anonim válasza:
Az attól függ szerintem(szerintem): akusztik: 5000-től 10ig lehet jókat kapni(na persze, jókat,relatív,tanulni jó)
Elektromos? abból már megéri jót venni, ha tudsz: squier, cort, ibanez(alsó kat.)...Vorson egyebek, hát, felejtősek(bocs ha vkinek olyan lenne, de ez van)
És ez csak a belépő,30ezres kat.
13/16 anonim válasza:
14/16 anonim válasza:
Én ugy vagyok vele h inkább megveszek 1 drágábbat minthogy 1 év mulva meg vegyek ... ugyanott vagy és a drágábbnak még szebb a hanngja is mint egy 5000 Ft-os nak
15/16 anonim válasza:
Akusztikust ajánlatos egy 10-20 ezret rá költeni.
Elektromosnál a kezdő gitár úgy 30 (strato) vagy egy kezdő pack kb 50-60-ért.
Olcsóbb de jó gitárok a Cortok megbízhatóak és árkategóriájukban a legjobbak (nem eklámoznak ezerrel hanem jó hardware-ket használnak) nekemis az van.De vannak simán 1,5 milláig :) remélem tudtam segíteni
16/16 anonim válasza:
Hangmester fórumján ilyen témákról van szó és a tagok fel is teszik hírdetni a gitárjukat amit el szeretnének adni (érdemes körülnézni mert rohadt jó ár szerintem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!