Gitárosok! Miért fáj a csuklóm ha mondjuk állva az 1. bund után a kisujjammal le kell fognom a 4. bundot?
Figyelt kérdés
Gondolok a Master of Puppets-re a Metallicánál. Szoval csak annyit hogy egy idő múlva nem fog fájni? Megerősödik a csuklóm? Vagy egyáltalán miért fáj? De mondom, ez csak akkor van ha állva próbálok gitározni.2011. máj. 18. 07:18
1/8 anonim válasza:
lehet, hogy rosszul van beállítva a gitárod. Hosszú a heveder.
2/8 A kérdező kommentje:
De ha rövidre állítom elég gagyin néz ki. Csomó gitárosnak lent van a gitárja. Mármint enyém se hurzsolja a földet, de nincs is a melkasomon.
2011. máj. 18. 09:01
3/8 anonim válasza:
hát pedig: vagy kényelmes, vagy lazán néz ki. A kettő együtt gondolom csak több év gyakorlás után tud lenni. Annak idején nekem is volt ugyanez a dilemmám. Kényelmetlen volt leengedve, de az volt a menő. Aztán én olyan arany középútra állítottam a heveder hosszát.
4/8 A kérdező kommentje:
majd kipróbálom kösz a válaszokat :))
2011. máj. 18. 09:22
5/8 anonim válasza:
Egyszerűen gyakorolj még.
Emlékszem pont ennél a számnál ugyan ez volt a problémám, de belátható időn belül hozzászokik az ember.
6/8 anonim válasza:
El kell találni a megfelelő magasságot. Nekem pld. elég rövid ujjaim vannak, és kényelmesebb úgy játszani, ha magasabban van a gitár. Nem beszélve arról, hogy 15 éve volt egy csuklórepedésem. Úgy vagyok vele, hogy inkább a zene legyen jó mint a látvány. Valamit valamiért...
7/8 anonim válasza:
akinek lazán van az pózol vele azért tartja úgy. vagy már tizenévekóta gitározik.
8/8 anonim válasza:
Én például nem láttam még jazz-gitárost térdig leeresztett gitárral. Lehet, hogy létezik, de én még nem nagyon láttam. Mondjuk, ők nem is tizenéves csajoknak akarnak pózolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!