Szerintetek ki lesz a 2011-es vivacomet külföldi sztárvendége?
Figyelt kérdés
most először lehet hogy megyek:DD és nagyon érdekelne ..hátha valakinek van valami ismerőse aki a vivánál dolgozik és hallotta hogy ki jön...remélem Adam Lambert <3 bármit megtennék érte h ott legyen..<32011. máj. 15. 13:44
1/7 anonim válasza:
Nem lesz nagyon ismert, egy kevésbé felkapott, "egyslágeres" előadó, ezért is halasztgatják a bejelentést, ha olyan lenne, aki vonzza a közönséget már régen megmondták volna, ki az, hogy jobban fogyjanak a jegyek. :)
2/7 anonim válasza:
Most őszintén... ugye nem remélitek, hogy vmi óóóóóóóóriási megasztár jön? A Viva Tv igazgatósága sem egy krőzus, sztem meg sem tudnék fizetni egy ilyen Lady Gaga/Adam Lambert/Rihanna/Miley Cyrus/Justin Bieber (mindenki húzza alá, akit szeretne látni, ezekért visítanak a tinik hasonló kérdéseknél mindig)-kaliberű sztár fellépti díját, hogy az elszállásolásról/egyéb sztárallűrökről ne is beszéljünk... vagy ha igen, akkor deficites lenne nekik. Vhogy az az érzésem, hogy megint fel lesz futtatva vmi európai (nem angol, vagy ha angol, akkor vmi nem annyira ismert) előadó az utolsó napokban-hetekben (vagy olyan európai előadó, aki mostanában "fut", pl. vmi Edward Maya-típusú, Esmee Denters, ilyesmik :D), és "örüljetek majd neki". Én lennék legjobban meglepődve, ha vmi most futó amerikai emberkét sikerülne megszerezni :)...
3/7 A kérdező kommentje:
köszi..azért reménykedek..nem lehet tudni...
2011. máj. 15. 14:02
4/7 anonim válasza:
Valami európai "sztár" hoznak el, ebben biztos vagyok és abban is, hogy közeli országból!:))
5/7 A kérdező kommentje:
de tavaly Cascada jött...és ő elégéé ismert...
2011. máj. 15. 17:40
6/7 anonim válasza:
Még jó hogy nem a szupersztárok közül jön valaki, az rohadt drága!! és különben is nem csak azok lehetnek jók.
Amúgy elég menők szoktak jönni pl. Tokio Hotel, Basshunter, Cascada... ezek mind toplistásak.
szerintem egy dj vagy egy dance előadó jön, Bob Sinclair, Edward Maya, Chocolate Puma...
7/7 A kérdező kommentje:
köszi
2011. máj. 17. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!