Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Létezik olyan program ami pdf...

Létezik olyan program ami pdf formátumú kottákat tud beolvasni, és megszólaltatni?

Figyelt kérdés
2011. máj. 15. 13:10
 1/7 Thurston ***** válasza:
Mivel a pdf nem tartalmaz midi-üzeneteket, nem.
2011. máj. 15. 13:46
 2/7 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de az semmit nem jelent. Attól még a kottajegyeket felismerheti egy program, és csinálhat belőle midit. Ez nem jött be öregem....
2011. máj. 15. 16:54
 3/7 anonim ***** válasza:

lol

Az egy dolog, hogy lathatoan fingod nincs a temarol (ugyanis elarulom: az elsonek igaza van), de meg folenyeskedsz is a baromsagodra, amivel aztan vegkepp hulyet csinaltal magadbol. Nem jott be oregem. :D Idiota.

Az elmult evekben egyetlen egy olyan probalkozasrol tudok, amikor ilyen szoftvert akartak osszehozni (par evfolyamtarsam a holland Royal Academy of Arts mediamuveszet-szakan), de ok is rajottek nagyjabol fel ev fejlesztesi ido utan, hogy ez egyelore tul komplex feladat egy szoftvernek.

2011. máj. 15. 17:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Mellesleg nyilvan amugy is egy f@sz vagy, ha bunkozol azzal, aki tok normalisan valaszol a kerdesedre, akar igaza van, akar nem.
2011. máj. 15. 17:40
 5/7 A kérdező kommentje:
Tudom mi az a midi, és milyen információkat hordoz. De ettől függetlenül magát a kottát felismerheti egy szoftver, értelmezheti a kottajegyeket, az ütemmutatót, és az előjegyzéseket , és ezután nyilván nem a pdf ből, hanem az általa értelmezett és feldolgozott információkból csinálhat midit. Olyan krva nehéz ezt elképzelni?
2011. máj. 15. 20:25
 6/7 A kérdező kommentje:
Egyébként meg az első válaszoló azt írta, hogy "nem mert a pdf nem tartalmaz midi üzeneteket". Én nem azt kérdeztem, hogy a pdf formátumnak van e bármi köze a midihez, vagy milyen információt hordoz egyik , vagy másik formátum. Azt kérdeztem be tud e olvasni egy program pdf formátumú kottát, hogy utána "lejátssza". A zenészek se midi fájlok, nem is kommunikálnak midi szabvánnyal, de mégis tudnak kottát olvasni....
2011. máj. 15. 20:29
 7/7 A kérdező kommentje:

És van ilyen szoftver, most találtam.

[link]

xDDDD

2011. máj. 15. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!