Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogyan tudnék híres énekes...

Hogyan tudnék híres énekes lenni? (A csillag születik meg az x faktoron kívül. )

Figyelt kérdés
2011. máj. 14. 16:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
megasztár? csak vicceltem:P rakj fel youtube-re vmi vidit
2011. máj. 14. 16:29
 2/13 anonim ***** válasza:
Töltsd fel Youtube-ra ahogy énekelsz. Ha nagyon jó vagy (vagy ha nagyon sz@r), akkor tuti a siker.
2011. máj. 14. 16:30
 3/13 anonim ***** válasza:
Nézz ki jól és zaklass valami kiadót. Ha még jó a hangod is hozzá és van saját dalod, akkor tuti meghallgatnak.
2011. máj. 14. 16:40
 4/13 A kérdező kommentje:
Én is gondolgodtam azon hogy felteszem magam a youtubra.Csak nagyon sokan ismernek és attól félek hogy kinevetnek hogy milyen szar a hangom.Nem tudom hol találok kiadót!
2011. máj. 14. 17:08
 5/13 anonim ***** válasza:
Ha annyira szar a hangod hogy kinevetnek az ismerősök, akkor ne akarj híres lenni.
2011. máj. 14. 18:14
 6/13 A kérdező kommentje:
nem azt mondtam hogy szar a hangom. Ccsak hogy ha ők gondolják.
2011. máj. 14. 18:35
 7/13 mbalage ***** válasza:
Az nem jó jel, ha attól félsz, hogy rossznak találnak. A hírességek rendszeresen kikapnak a médiától. A sikeres ember elsősorban nem a közönség véleményével foglalkozik, hanem azzal, hogy minél jobban és hitelesebben adja elő magát. Na, és persze kell legyen mondanivalód, vagyis saját gondolatok, amit közölni akarsz az emberekkel.
2011. máj. 14. 23:23
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2011. máj. 15. 11:39
 9/13 anonim ***** válasza:
2011. júl. 29. 10:32
 10/13 anonim ***** válasza:
Énis sokáig féltem tőle, hogy valaki megismer a youtube-on a hangom alapján és kinevet... hát fel ismerte az egyik ismerősöm és nem nevetett ki sőt nagyom is tetszett neki :D ...hát az is igaz hogy nem futottam be de ettől függetlenül ajánlani tudom énis a youtube-ot. És ha az első ember aki megnézte negatív a visszajelzése attól még nem kell törölni... énis úgy voltam, hogy az első embernek nem tetszett de utána 50 embernek tetszett...
2011. júl. 29. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!