Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen az a Post Black Metál?...

Milyen az a Post Black Metál? Miben más, mint a többi? én nem vettem észre nagy különbséget.

Figyelt kérdés
Ordo Draconis-ez egy olyan banda,jó,de nem túl ismert.szal mi a különbség?
2011. máj. 13. 14:36
1 2
 1/13 Thurston ***** válasza:
Ez azt jelenti, hogy post-rock/metál elemek vannak benne. Eléggé nehéz szerintem nem érzékelni a különbséget...
2011. máj. 13. 15:22
 2/13 Thurston ***** válasza:

Azért hozzá kell tennem, hogy az Ordoban az égvilágon semmiféle post-akármi nincsen. Szimpla második hullámos black.

Post-black:

https://www.youtube.com/watch?v=0IIzu_oa47E

2011. máj. 13. 15:24
 3/13 A kérdező kommentje:
köszi.ezek szerint nem is olyan ismeretlen ez az Ordo Draconis :) de egyébként a blackben igazából nemvagyok otthon,csak a Turulvért,meg ezt a bandát hallgatom,igazából más blacket nemis nagyon szeretek.inkább Death Metál
2011. máj. 13. 19:14
 4/13 Thurston ***** válasza:

"ezek szerint nem is olyan ismeretlen ez az Ordo Draconis :)"

De. Last.fm-en kábé 800 hallgatója van, ami iszonyat kevés. De én direkt az ilyen bandákra utazom.

2011. máj. 14. 12:42
 5/13 A kérdező kommentje:

igen?ilyen "ismeretlen" bandákra?mert ismerek egy-kettőt,ami igen jó,de sajnos kevesen ismerik.

Vuist-Melodic Death

Warmaster-Old School Death

nemtudom,hogy ezt most death bandákra is értetted-e,de ha igen,akkor ezeket muszáj megnézned,jók! :)

2011. máj. 14. 18:28
 6/13 A kérdező kommentje:
de akkor egyébként az Ordo az sátánista?
2011. máj. 16. 09:18
 7/13 Thurston ***** válasza:
Kétlem. Nem is igazán értem, hogy miért keverik a sátánizmust a blackhez. Konkrétan egy darab sátánista eszméket hangoztató black banda sem jut eszembe. (Fontos még ehhez azt is hozzáfűzni, hogy a black egy full poén-műfaj.)
2011. máj. 17. 21:36
 8/13 A kérdező kommentje:

pedig a black metál én úgy tudom,hogy az alapból sátánista.főleg ezért nincs sok black banda,amit szeretek.

tudok egyébként két ilyen sátánista blacket:Burzum és Satanic Warmaster meg asszem a Panzerfaust is(FRA,GER)

egyiket sem hallgatom,de ezekről tudok.

2011. máj. 18. 13:55
 9/13 A kérdező kommentje:

pedig én úgy tudom,hogy alapból a black az sátánista.

tudok ilyen bandákat:Burzum,Satanic Warmaster,Panzerfaust(FRA,GER)

csak meg kell nézni az album borítókat mindegyiken van egy lefele fordított kereszt.

2011. máj. 18. 13:57
 10/13 A kérdező kommentje:
ja bocs,nem akartam kétszer elküldeni,de azthittem,hogy az elsőt nem küldte el.
2011. máj. 18. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!