Nézitek ma az Eurovíziós dalversenyt? Szerintetek döntőbe jutunk?
Most először érzem úgy hogy van esélyünk.
Ugyan nekem személy szerint nem tetszik az ilyen zene, ez a szám sem, bár az angol verzió egy fokkal jobb mint a magyar. A nő hangjában sincs semmi különös, semmi egyedi. De a szám marha egyszerű és aki meghallja biztos ott lesz a fejében és újra hallani akarja és ez jó. Ettől lesz ismert, ezért tetszik egy átlagembernek, mert egyszerű. Szóval van esély.
Ma este 21:00!!!
Rúzsa Magdi 9. lett :D
ma 02:56 megkérdezhetem szerinted kit kellett volna?:) Mert ha se Kati,se Magdi nem tehetséges neked,akkor ki? Küldtük volna SP-t vagy aki a halált?:D
Mellesleg ez volt a legjobb döntés ,azok után hogy tavaly ezt a nevesincs Ádok Zoli-t küldtük... Az szerintem csak valami poén akart lenni M.O. részéről.
Kati pedig igenis megérdemelte hogy ott legyen,és hogy továbbjusson. Jó a szám,jól énekel. A 19ből én kb 4et találtam Katin kívül,aki tetszett és kicsit egyedibb volt,és ezek közül 2 jutott be. Szóval szerintem minden esélyünk megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!