Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Nézitek ma az Eurovíziós...

Nézitek ma az Eurovíziós dalversenyt? Szerintetek döntőbe jutunk?

Figyelt kérdés
2011. máj. 10. 18:14
 1/7 anonim ***** válasza:
nem nézem, de remélem bejutunk bár fogalmam sincs miből tevődik össze ez a verseny, de akkor is mi nyerjük:P
2011. máj. 10. 18:16
 2/7 anonim ***** válasza:

Most először érzem úgy hogy van esélyünk.

Ugyan nekem személy szerint nem tetszik az ilyen zene, ez a szám sem, bár az angol verzió egy fokkal jobb mint a magyar. A nő hangjában sincs semmi különös, semmi egyedi. De a szám marha egyszerű és aki meghallja biztos ott lesz a fejében és újra hallani akarja és ez jó. Ettől lesz ismert, ezért tetszik egy átlagembernek, mert egyszerű. Szóval van esély.

2011. máj. 10. 18:25
 3/7 anonim válasza:
mikor volt? lesz? van?
2011. máj. 10. 18:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, ha Rúzsa Magdi csak hatodik lett, akkor Kati se jut messzebbre. Nekem személy szerint nem tetszik, de azért szorítok neki. :)
2011. máj. 10. 20:08
 5/7 A kérdező kommentje:

Ma este 21:00!!!

Rúzsa Magdi 9. lett :D

2011. máj. 10. 20:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha egyszer valami egyedit kuldene az orszag, nem tomegpopot, siman nyernenk. Lasd pl. finnek, mikor a Lordit kuldtek. De ugysem fogunk sosem tehetseges enbereket kuldeni, ahol Nox meg Ruzsa Magdi a jelolt, nevetseges...
2011. máj. 11. 02:56
 7/7 anonim ***** válasza:

ma 02:56 megkérdezhetem szerinted kit kellett volna?:) Mert ha se Kati,se Magdi nem tehetséges neked,akkor ki? Küldtük volna SP-t vagy aki a halált?:D

Mellesleg ez volt a legjobb döntés ,azok után hogy tavaly ezt a nevesincs Ádok Zoli-t küldtük... Az szerintem csak valami poén akart lenni M.O. részéről.

Kati pedig igenis megérdemelte hogy ott legyen,és hogy továbbjusson. Jó a szám,jól énekel. A 19ből én kb 4et találtam Katin kívül,aki tetszett és kicsit egyedibb volt,és ezek közül 2 jutott be. Szóval szerintem minden esélyünk megvan.

2011. máj. 11. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!