Szegény Wolf Katinak olyan csúnya feje van, nem?
Figyelt kérdés
2011. máj. 10. 12:12
12/23 anonim válasza:
Szerintem is, de ez olyan rossz hogy lecsúnyázunk egy embert :S Akkor inkább nem szép.
13/23 anonim válasza:
14/23 anonim válasza:
Egyetértek, kedves kérdező. Nekem nagyon nem szimpi a csaj. Persze ízlések és pofonok ahogy mondani volt szokták.. :-)
15/23 anonim válasza:
Nekem egy átoperált férfi jut róla az eszembe, amúgy imádom.
16/23 anonim válasza:
Ki a fene ez a Wolf Kati, hogy most mindenki úgy hasra van tőle esve? Egész héten ezt a nőt mutogatják a hírekben meg a Fókuszban is. Ronda, mint a bűn. -.-"
17/23 anonim válasza:
19/23 anonim válasza:
Hát ilyet, hogy "szegénynek milyen csúnya feje van" max. Juliana Wetmore-ra mondanék (erős idegzetűek guglizzanak). Katinak lehet, hogy az átlagnál nagyobb az orra, de ettől még élhet teljes életet...
20/23 A kérdező kommentje:
Nem tudtam, hogy lefogyott, nem néztem a műsorát.
Ez megmagyarázza, hogy miért van olyan aránytalanul keskeny feje, amit a szája meg keresztben végigér. Valaki itt írta, hogy "férfivá operált nőre hasonlít", van benne valami. Max a hosszú combja kicsit segít rajta.
4/10-es nő.
2011. máj. 10. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!