A gitáromon túl sok a zaj, mitévő legyek?
a problémám egyszerű ámde számomra mégis bonyolult:/
van egy harley benton gitárom és nagyin szuper jól hangzik csak sokszor amikor pengetek berezonállnak a tremoló mechanikájában a rugók és ezektől a zajoktól szeretnék megszabadulni ami nem is lenne akkora baj ha eltudnám vinni hangszerészhez de sajnos teljesen le vagyok égve és nem tudok úgy játszani ha a rugó hangja elnyomja a húrt:/:/
valami olyat nem tudtok nekem modani amit én is meg tudok csinállni itthon?:O
nagyon sokat segítenétek:)
előlre is köszönöm a normális válaszokat:):)
Nem derül ki sok a gitárodról, de valószínűsítem, hogy stratocaster formájúról lehet szó. Fogalmam nincs, hogy a Harley benton félén meg lehet e ezt csinálni, de a stratocastereken be lehet csavarozni a tremolót úgy, hogy a híd ráfekszik a gitárra. Igy a tremolót nem tudod használni viszont a hangolás stabilabb lesz és talán a rugóid sem fognak zörögni. Sőt, szerintem akkor már nem is lesz dolguk, talán meg is szabadulhatsz tőlük. Részletesebben itt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!