Fém Kazoo hangszert keresek, de hol lehet kapni?
Figyelt kérdés
Szeretném meglepni tesómat egy kazoo-val, mivel régi vágya egy ilyen hangszer. Utána néztem egy kicsit neten, és gondoltam jó volna egy eredeti fémből készült, nem használt kazoot venni neki a bizonytalan minőségű műanyagok helyett, csak az a gond, hoy sehol se találok, illetve amit találok nem tudom mennyire megbízható, mert egy félig magyar-félig angol honlap ilyen több száz eurós kiszállításról beszélt, és én 1500-2000-nél többet nem tudok jelenleg áldozni rá sajnos (postaköltséggel/kiszállítással együtt.)
Valakinek van esetleg tippje, hogy hol lehet fém kazoot rendelni neten, olcsó kiszállítással/postázással, vagy Somogy megyén belül hol lehetne esetleg ilyet vásárolni?
2011. máj. 8. 22:26
1/1 Thurston válasza:
Igazából én egyedül azt tudnám javasolni, hogy az osztrák vagy a német ebay-en nézzél szét. Ha szerencséd van, megúszod a szállítást egy 5-10 euróból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!