A "The Borgias" c. sorozat főcímzenéjéhez (mp3) valaki esetleg tudna egy linket dobni?
Figyelt kérdés
Kezd felmenni az agyvizem attól, hogy már negyedszerre töltöm le, de mindnek az elejébe, amit találtam valami orosz f*szfej beleszövegel.2011. máj. 5. 00:17
1/4 anonim válasza:
Állítóleg ez az, vagy hasonlít, nem vágom, mert nincs türelmem végighallgatni :)
Jillian - Within Temptation (I'd Give My Heart)
De kivágtam a videóból fel is raktam volna, de a data.hu úgy szar, ahogy van, nem lehet rá feltölteni semmit, majd holnap felrakom valahová, ha kell még.
2/4 A kérdező kommentje:
2011. máj. 5. 15:39
3/4 anonim válasza:
Tudom, hogy erre gondoltál, én is a videóból szedtem ki, csak azt mondják egy páran, hogy ez Jillian is az lenne...
4/4 anonim válasza:
Jaaa, értem már, azt nem írtam egyértelműen, hogy a The Borgias videóból szedtem ki, az avi-ból. De végülis, amit linkeltél, a youtube-osból is ki lehet szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!