Rockerek figyelem! Meg lehet e tanulni gitározni elektromos gitáron?
Figyelt kérdés
2011. máj. 4. 16:45
11/15 anonim válasza:
Én akusztikuson kezdtem, mert csak az volt, aztán mikor szereztem egy elektromos gityót, rájöttem, hogy tök mindegy, melyikkel kezdi az ember...
12/15 anonim válasza:
Nem vagyok rocker,de azért gondolom,válaszolhatok :D
Én akuszikuson kezdtem,egy évig azon gyakorolgattam,aztán kaptam elektromost és rájöttem,hogy nyugodt lelkiismerettel vehettem volna elsőnek elektromost. De azért nem baj,ha van akuszikus gitár is a háznál pl tábortűzhöz :D
13/15 anonim válasza:
szerintem pl az hogy milyen érzés nagy körmökkel nejlon húros gitárt pengetni az udvaron, flamenco-t játszva az kimarad ha elektromossal kezded.
14/15 A kérdező kommentje:
Ennyit meg kockáztatok
2011. máj. 6. 16:54
15/15 anonim válasza:
Én is akusztokussal kezdtem, aztán váltottam elektromosra ... és én nem bántam meg, hogy így csináltam, mert így már sokkal könnyebb volt minden :D az akusztikuson nehezebb lefogni az akkordokat, stbstb, így áttérve az elektrora minden tök egyszerűvolt, és így tökre örültem neki..és így amikor valami nehezebbett kellett kigyakorolnom könnyebb volt, mert a kezem beedződött már az akusztikuson. ;)
ajánlom h kezdj akkor inkább elektroakusztikussal :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!