Teljesen meghülyült a világ?
Sehol nem hallani normális zenéket, az a menő, hogy pár nyomorék ugrál egy "disco" vagy "techno" zenére, ami szerintem elég nagy gyíkság, de nem ez számít. Hol vannak a régi jó zenék? Rock, nemzeti rock, metál? Ezek eltűntek? Hol van a Tankcsapda, a Metallica, a Slipknot, Quimby meg a Nirvana és társaik? Már csak ugrálni lehet arra hogy valaki "összemixel" ( ... ) két mosógép hangot árasztó zenei effektust, és azt játssza le tíz percen keresztül? Esetleg benyomnak valami oltári sz*r angol nyávogást, aztán hallgassa a jónép, persze dől a lé. Nincsenek már normális korombeliek sem ( 13 éves vagyok ), hülye cuccokban járnak, hallgatják a fos zenéiket meg emósodnak, bebuzulnak, vagy éppen drogoznak? Justin Bieberről és a többi nyomorékról nem is kívánok beszélni.
Nem is igazán kérdésnek szántam, de muszáj volt megosztanom a véleményem erről az eltorzult világról. Mások véleményét is szívesen várom.
"sokkal divatosabb volt jó zenét hallgatni."
Lefordítom ezt neked emberi nyelvre:
Te jobban szeretted az akkori popzenét, mint a mostanit. És ennyi a válasz erre a kérdésre.
Eltévedtél...szevasz!
Ja és menny any*dba! Kurv*ra de igényes és fikarcnyit sem divatzenét tolnak, tehát húzzál a pics*ba! Quimby és a műmájerség? Te még nem hallottál Tankcsapdától pl. Lopott könyveket, Föld és ég, Metallica-Nothing else matters, Slipknot-Dead memories, Quimby-től a Most múlik pontosan? Hol élsz te ember? Legkevésbé sem divatzenék...De akkor élj az álomvilágodban haver!
Meghülyült a világ, mert nem mindenki azokat a zenéket szereti, mint te?:D
Nem vagyunk egyformák, van aki a tucctucc gépzenét szereti, van aki operát hallgat, vagy "nyálas" Justin Bieber-t.
Sokan szeretik az általad felsorolt együtteseket is, nem hiába mind elég sikeres volt/vagy még az is. Csak most más a divatosabb, ennyi.
Ide ne tegyél fel ilyen kérdést mert 2 féle választ fogsz kapni, egyet a sznoboktól: a Queen ugyanolyan műmájer, egyszerű, semmit mondó zenét csinált mint most Ke$ha. És természetesen ugyanolyan tehetségtelenek voltak : popzene=popzene
Meg azoktól akik foggal körömmel ragaszkodnak hozzá, hogy a Guns N Roses csinálta a legjobb zenét a földön és mindenki aki "tüc tüc-t" hallagat dögöljön meg.
Szerintem abban a csapdában vagy, hogy csak az lehet a jó zene, amit te hallgatsz, a többi meg nyilván eltévedt és hülye. Meg kéne tanulnod egy kicsit elfogadóbban viselkedni.
Azok akik "emósodnak, bebuzulnak, vagy éppen drogoznak" az egy kisebbség, és nem feltétlenül attól van úgy, hogy milyen zenét hallgatnak. Hadd említsem meg, hogy a 70es 80as évek rock-sztárjai között gyakorlatilag nem volt olyan aki ne drogozott volna. Ozzy olyan kész volt mindig, hogy denevér meg galamb fejét harapta le, James Hetfield is totál alkoholista volt. Ezt annak ellenére mondom, hogy szeretem a zenéjüket.
És az a logika is hamis, hogy akkor más lett volna. Nézd VÉGIG egybe ezt a videót, és mondd, hogy nincs igazam:
Jó azt vágom, hogy Ozzy szétdrogozta és még most is szétdrogozza az agyát, az csak egy jelentéktelen dolog volt.
Egyébként nem azt mondom, hogy mindenki más hülye, csak hogy vegyék észre az emberek, hogy van annál is jobb. Egyébként a másik oldal fanjai is szidják a büdös rockereket ( ... ), meg a punkokat. Nem is tudom, melyik az elfogadhatóbb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!