Hogy kell "lassúzni" egy lánnyal?
Figyelt kérdés
lassú táncra lennék kiváncsi. addig ok h fogom a derekát ő a vállam tovább nemtom:S2011. ápr. 29. 20:44
1/3 Toto652_89 válasza:
Keringő esetleg?
Bal kezeddel a derekát fogod, jobb kezeddel a bal kezét, ő pedig a jobb kezét a válladra teszi.
A lépések elég egyszerűek: egy-két-há'-egy-két-há'.
Igazából elmagyarázni nem tudom, mert jó rég szalagavatón táncoltam keringőt, én a botlábú.
valahogy körülírom: mindig jobb lábbal lépsz előre, az az 'egy', 'két'-re bal lábad a jobb mellé, 'há''-ra helyben maradsz... aztán elölről...
2/3 anonim válasza:
aztán szépen lassan megfogod a fenekét...
3/3 anonim válasza:
Megmarkolod a fosóját azt jobbra lép - balra lép - jobra lép... Ismételd amíg nem ér véget a szám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!