-Akusztikus- vagy az -akusztikus+egyben elektromos- gitárt könnyebb lefogni?
Figyelt kérdés
sziasztok !
Régebben vettem egy akusztikus gitárt amit fel lehet rakni erősítőre . Persze úgy hallottam hogy a sima akusztikus gitár húrjait könnyebb lefogni . Ugyanis bármennyit próbálom lefogni az F - akkordot nem szól tisztán . Szerintetek sima akusztikuson jobban megtudnám tanulni ?
2011. ápr. 28. 17:43
2/8 anonim válasza:
Éppen fordítva szokott lenni; az elektroakusztikus gitároknál a húrok alacsonyabban vannak. Persze én meg pont azt utálom, és ezért nehezebb is volna játszanom rajta, de általában azon könnyebb.
Más oka lehet, ha nem sikerül jól lefognod
3/8 anonim válasza:
húrmagasság, nyak forma, és nyak szélesség, húrok közti távolság - ezek azok a dolgok, amelyek befolyásolják függetlenül, attol hogy elektronyos vagy nem. Fdúrt ne barréban fogd le, hanem f oktávról (d hur 3-as bund)-tól, mert lehet hogy szimplán sz arul fogod le, gyakorold :)
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi . Szóval akkor nem érdemes vennem egy sima akusztikust ?
2011. ápr. 29. 19:38
7/8 anonim válasza:
"Szóval akkor nem érdemes vennem egy sima akusztikust ?"
- Árué már el, hogy ezt mi a fenéből sikerült leszűrnöd?
8/8 anonim válasza:
nekem elektromos gitáron ezerszer könnyebb, sőt jobb is játszani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!