Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Győzike showban volt, mi a...

Győzike showban volt, mi a szám címe?

Figyelt kérdés
Abban a részben volt, amikor Bea asszony, rendelt magának virágot, és a barátnője Edina beszervezett neki egy pasit, aki piros kocsival odament a házuk elé, és amikor elhajtottak közbe ment a zene! Az kellene nekem! Előre is köszönöm:)
2009. márc. 5. 21:52
 1/10 anonim ***** válasza:
Hű, kedves kérdező!!! Én ezt a részt keresem, nem tudod véletlen hol tudom megnézni ? Ne haragudj, h nem a kérdésre válaszoltam, sajnos nem tudom a számot, de az a rész nagyon bejön :D Tudnál segíteni?
2009. márc. 5. 22:17
 2/10 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom, neten nem találtam meg:( De egyik reggel pont ez ment a cool-on:) Össze vissza adják a részeket, nem kizárt, hogy megint lesz,csak figyelj:P
2009. márc. 5. 22:25
 3/10 A kérdező kommentje:
Hát senki nem tudja:(
2009. márc. 8. 00:15
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Bocs nem tudok segíteni, nem nézem, de rólad megvan a véleményem ha nézed a kedves "díszcigány" műsorát...
2009. ápr. 28. 22:05
 5/10 A kérdező kommentje:
Engem a Te véleményed viszont cseppet sem érdekel... Ha meg nem tudsz felelni a kérdésemre, minek válaszolsz??? Jah, biztos ennyire unatkozol, hogy ilyen ,,díszcigányok"-ról írkálsz itt Nekem... Na ennyit rólad :)
2009. ápr. 28. 23:32
 6/10 anonim ***** válasza:
Jaj... Első vagyok. Na Te második válaszoló, nem bírtad volna ki, ha nem írod le a véleményed, mi? Nem tudom miért kell a semmiből is vitát kezdened... ( Tudom, Én meg miért folytatom... nem folytatom, csak nem bírom az ilyet és megjegyeztem :P )
2009. ápr. 29. 00:22
 7/10 A kérdező kommentje:
Kedves ,,Első"! Köszönöm az értékes hozzászólást:):)
2009. ápr. 29. 10:59
 8/10 anonim ***** válasza:

Craig David - Walking Away

ez a szám címe ..én is nagyon szeretem:D

2009. aug. 21. 22:09
 9/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!!! :)
2009. aug. 23. 16:46
 10/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem erre gondolsz, ez is Craig David, mindkettőt leadták!

Ha még aktuális :)

http://www.youtube.com/watch?v=zN1ViMWVksI

2010. márc. 8. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!