Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Honnét tudhatom meg, hogy mik...

Honnét tudhatom meg, hogy mik a legfrissebb techno/dance/club számok?

Figyelt kérdés
Az új osztályomban lenéznek, mert én vagyok az egyedüli aki sohasem a legújabb, legdivatosabb számokat hallgatja. A stílussal nincs gond, mert nekem nagyon bejönnek azok a számok amiket hallok a többiektől, de mivel távol lakom a várostól nem tudok eljárni rendesen bulizni, így a legújabb számokat sem ismerem. Milyen weboldalt ajánlotok, ahol a megtudhatnám hogy mik a legújabb és legsikeresebb party számok?
2009. márc. 5. 20:59
 1/1 anonim ***** válasza:

Jesszumpepi! Már megtörtént ismét a zenei divatirányzatban a néhány évente bekövetkező nagy váltás, és ti nem emósok vagytok?

"Simán" megelőzheted őket a zenei hírekkel, ha például szétnézel az angol vagy a német dance-chartokon, nálunk kb. két-három hónap késéssel jut el a zenék többsége (azért nem mindig jellemző).

Ajánlok neked egy-két oldalt.

A német hivatalos TOP 100 Dance-lista:

[link]

Itt megnézed, hogy kik az előadók, és a rokonszenvesebb nevektől már rögtön el is kezdheted a letöltést.

Ezeken megnézheted, hogy az utóbbi időkben milyen új számok jelentek meg lemezen, és bele is hallgathatsz.

[link]

[link]

[link]

[link]

Érdemes nemzetközi oldalakról letölteni elektronikus zenét, mert egy-két-három nappal hamarabb megjelennek a friss slágerek rajtuk, mint itthon (főleg a lengyeleknél, de annyira nem számít a nyelv ismerete, az első kettőre regisztrálni kell!, és ezeknek a Music News szekcióiban pl. a jövőbeni megjelenésekről is tájékozódhatsz).

[link]

[link]

[link]

(Az utolsónál nincs annyi szolgáltatás és hangosan szól egy lengyel rádióadó, viszont nem kell regisztrálni.)

2009. márc. 5. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!