Aki jól tud angolul lefordítaná ezt a rövid kis riportot?
Wolf Kati külföldön is példakép lett
Wolf Kati Euróviziós Dalfesztiválon indult What about my dreams című dalának egyre nagyobb a népszerűsége.
A legnagyobb videomegosztó portálon egy önjelölt német énekesnő, Kasara is Kati dalával próbál ismertséget szerezni. A lány ráadásul egy szót sem beszél magyarul, mégis szinte hibátlanul énekelte el Wolf Kati dalának magyar szövegét is.
Tetszik a téma! Ráadásul nagyon szeretem Kati dalát, úgyhogy lefordítom, ahogy tudom.
Kati Wolf was an ideal.
Kati Wolf go in Eurovion Song Festival-with What about my dreams song. The song is very popular.
In the largest(vagy biggest) videoportal Kasara(appointed German singerin)hive fiancee try to obtain a reputation with Kati song. Kati's song The girl doesn't speak a hungarian, but sang the hungarian text of his Wolf Kati's song correctly quasi after all.
Bocsi, hogyha van benne pár hiba, azért szerintem nagyjából érthetően fordítottam.
Máris javítok, mert most veszem észre, hogy külföldön is ideál lett akkor:
Kati Wolf was an ideal abroad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!