Dalszöveget keresek néhány emléktöredék alapján (1950-1960. évek), ki az előadó és mi a dal címe?
Figyelt kérdés
Sajnos csak arra emlékszem, hogy ismétlődő motívum benne "az ördögi nő", az "angyali nő" kapcsolat. Időben kb. 1950-1960. körülre tudnám tenni, előadó alapján a stílus nagyon közel áll Németh József, Németh Lehet stílusához.2009. márc. 4. 22:12
1/3 anonim válasza:
szia, én nem tudom mire gondolsz, de a zeneszoveg.hu ezeket dobta ki nézd meg őket hátha:
A padlás (musical) - Varázskönyv (1. felvonás finálé)
Athame - Elveszett tüzek
Ganxsta Zolee és a Kartel - Vigyázz, hogy mit teszel!
Kerozin - Kerozin
Kortársak - A harmadik nem
Miller Zoltán - Te és Én
Sex Action - A szerelem kell
Sztárcsinálók (musical) - A nagy ötlet
Teki Lala - Gizelíta
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat (nekem a zeneszoveg.hu oldal hol bejön, hol nem), sajnos egyik sem. Legközelebb az "Este fess a pesti nő" áll hozzá, de férfi énekli.
Maga dal olyan mint pl. Németh Józsefnek a "Minden összedőlne". Sajnos a Google nem adott választ, pedig számos formában kerestem. Esetleg valakinek nincs egy régi hanglemez gyűjteménye? :)
2009. márc. 7. 14:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!