Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ki jönne el velem a holnapi...

Ki jönne el velem a holnapi CHILDREN OF BODOM koncertre? 26F

Figyelt kérdés
Egyedül megyek ki, de jobb lenne többen. Akiket hívtam, nekik ez túl "kemény" zene.:)
2011. ápr. 21. 12:34
 1/6 anonim ***** válasza:

Áhh én szívesen mennék veled, csak sajnos kötelező családi látogatás lesz. De neked azért jó tombolást. :)

19/L

2011. ápr. 21. 13:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Énis mentem volna de nem adtak jegyet mert még csak 14 éves vok :'(
2011. ápr. 21. 14:41
 3/6 A kérdező kommentje:
Akkor is adniuk kellett volna jegyet. Nincs ilyen kikötés.14 alatti nem mehet be felnőtt kísérő nélkül, de 14 év felet egyrészt bemehetsz,másrészt jegyet kötelesek lettek volna adni. Ha gondolod megveszem a helyszínen neked,én is csak ott fogok jegyet venni.
2011. ápr. 21. 15:27
 4/6 A kérdező kommentje:
A helyszínen is lehet még venni jegyet ugye? Azért kérdezem,mert még nincsen jegyem,és csak ott szeretném megvenni.
2011. ápr. 21. 21:50
 5/6 anonim ***** válasza:
én voltam és qrva jó volt :D
2011. ápr. 24. 21:42
 6/6 A kérdező kommentje:
Jaja,az volt.:D Az Ensiferum is kitett magáért. De a Supreme is hallgatható volt.
2011. ápr. 28. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!