Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mai fiatalok honnan tudják,...

Mai fiatalok honnan tudják, merre találnak rá a legújabb számokra? 31L

Figyelt kérdés
Hallgatom a rádiót, ott csak a sláger számok mennek. Én is szeretem a tuctuc zenét meg ezeket, ők hol találnak rá ilyenekre? Facebook oldalukra rakják ki a jobbnál jobb zenéket, az idősebbeknek meg cd-ket akarnak írni.. segítsetek fiatalok! 31L
2011. ápr. 15. 19:34
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a tuctuc és a sláger számok undorítóak.. amúgy fogalmam sincs talán youtube.. 14/l
2011. ápr. 15. 21:31
 3/8 anonim ***** válasza:

65%, te mikor állsz már le végre?

Amúgy én nem hallgatok ilyen zenéket, de szerintem nézegesd a VIVA slágerlistát. Vagy keress magadtól. :) Olvasgass online zenei magazinokat, ha tetszik egy előadó nézd meg last.fm-en, melyek a legnépszerűbb számai, milyen hasonló előadók vannak.

2011. ápr. 15. 21:34
 4/8 anonim ***** válasza:
mtv-viva-vh1 stb oldalai, bershka zene panelje, az adott zenei stílus nemzetközi oldalain is keresgélhetsz
2011. ápr. 15. 21:53
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

21:34

Mi a baj? Ha nem tetszik, hagyd el az oldalt.

2011. ápr. 15. 23:25
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

19:51

Huhu, le lettem oltva. :D Komolyan, nem unod, hogy mindenhova bemásolod? Olyan kérdésekhez, ahol ez nagyon nem válasz. Például itt. Már az összes embernek, aki a zene részleget olvassa, tele van a töke vele. Ragaszd a homlokadra, úgy többen látják.

2011. ápr. 16. 13:22
 7/8 anonim ***** válasza:

13:22

Nem akarok vitatkozni, mert a legjobb a békesség. :)

Azért írom ki olyan gyakran, mert vágyom rá, hogy az emberek megismerjék ezeket a (számomra) csodálatos számokat, véleményezzék őket. Az is lehetséges, hogy csak magányosságból teszem ezt, nem tudom.

2011. ápr. 16. 13:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Az én környezetemben még csak nem is hallottak olyan zenékről, amiket én hallgatok. :) De ez van...
2011. ápr. 16. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!