Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hány oktávot tud kiénekelni...

Hány oktávot tud kiénekelni Beyonce?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 11. 18:20
 1/3 krameri ***** válasza:

[link]

eszerint 3mat. Énekesek közt ez elég átlagos. A negyediket már nem sokan érik el, az már dicsőség. 4,5körül van Celine Dion, Zámbó Jimmy, Eric Adams...

2011. ápr. 11. 18:48
 2/3 anonim ***** válasza:
52%
Ha egy gátlástalan rib@nc vagy és úgy rázod a löttyedt valagadat, mint egy betépett víziló, az manapság már 5 oktávnak számít a "szakmában"...
2011. ápr. 12. 09:38
 3/3 anonim ***** válasza:
59%

Beyoncé nem egy gátlástalan ribanc, és nem löttyedt a valaga. Elképesztően tud táncolni, énekelni showt csinálni. ERRE nem sokan képesek. Tele van dinamikával, energiával, és mindig újít valamit, nem pedig folyton koppint. Ha én elmegyek egy koncertre, akkor jó lenne valamit nézni is, nemcsak hallgatni, mert azt otthon is tudom. És az ő koncertjén ezt lehet. Nem csak nyivákol valamit, hanem olyan hangja mint egyébként. Örülnél szerintem ha te így tudnál táncolni. Nah mindegy. Ezt nézzétek meg:

http://www.youtube.com/watch?v=C_mqpFIehXI&NR=1

2011. máj. 25. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!