Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a flour mizu című dalnak a...

Mi a flour mizu című dalnak a gitár kottája és az akkordjai?

Figyelt kérdés
Normál kezdő gitárhoz. Ötletek?
2011. ápr. 10. 15:31
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
ok kösz mindenkinek :) így nekem is kijön :D
2011. máj. 8. 14:01
 12/13 anonim válasza:

Nem akarok itt menőzni, de én le tudtam hallgatni!! Szerintem legalábbis passzol!! ;) 2 éve gitározom de a hallásom nagyon jó, legalábbis szerintem és haveromék szerint is jók szoktak lenni, amiket lehallgatok....

Itt van a szám: Dm C G F, a refrénnél pedig Dm C G Am !!!

Majd írjátok le, hogy milyen!! :D Remélem, hogy segíthettem!! ;)

2011. máj. 28. 17:57
 13/13 anonim válasza:
100%

A kérdezőnek! Játsz egyszerű Dm C Bb A+5/7

Így már kicsit jazzesebb

A sok suttyónak aki itt oltogat: Minden zene alá játszható gitár és mindennek van kottája max nincs kinyomtatva! Én jazz tanszakon használtam utoljára kottát! Amúgy meg nem mindenki lesz egyből profi!

Azért mert egy zene utálatot vált ki halgassátok meg a Kesh zenekar változatában ti tudatlan gyökerek! Meghallgatnálak titeket hogy egy egyszerű zenét letudnátok e játszani majd írni vagy fordítva hallás után egyből!

2011. nov. 7. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!