Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hol találok olyan oldalt,...

Balogh L kérdése:

Hol találok olyan oldalt, amibe csak ének van?

Figyelt kérdés

gitározom ,és kellenének úgy számok (pl.: slipknot, stb) hogy nincs alatt gitár. nemtudok olyan oldalt vagy valami, ahol találok ilyeneket? youtubon kerestem, d enemsokat találtam.

mielőtt valaki írná, hogy virtual dj, az off! :D

előre is kössz

2011. ápr. 10. 03:21
 1/2 Thurston ***** válasza:

Mert a Virtual DJ hogy a enébe jönne ide? D:

Egyébként ilyet elég ritkán adnak ki előadók. Baromi ritkán. És főleg inkább olyanok, akiknek a zenéje pont a virtuóz gitártémákra van kihegyezve. Tehát például a Slipknot nem valószínű, hogy publikálta bármelyik számát egy-egy gitársáv nélkül.

Én régen mindig úgy csináltam, hogy egyszerűen rájátsazottam a dalra. Úgy, hogy ott is ment a gitár. Csak több magast tettem a gitáromra, mint normál esetben, így nem nyomta el a zenét, csak azt a gitársávot, amit játszottam.

2011. ápr. 10. 11:15
 2/2 anonim válasza:
Sound Forge-al ha megtanulsz bánni könnyen bármelyik zenéből ki tudod szedni a gitárt. Tökéletes nem lesz, de arra elég hogy rájátsz. Acapellákat találsz a neten, régi számokból többet. PL: acapellas4u.co.uk , vagy google-el rákeresel az adott zenének az acapellájára, vagy DIY-jára. ennyi
2011. ápr. 10. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!