Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Bruno Mars - Grenade c....

Bruno Mars - Grenade c. kottáskönyv? Többi lent.

Figyelt kérdés

Ennek a könyvnek keresem a letöltőlinkjét, ugyanis nem hiszem, hogy külföldről meg tudom vásárolni. Link: [link]

Aki tudja, hogy honnan tudnám letölteni, vagy online megkeresni, az légyen szíves, jelezze! Rengeteg oldal van, ahol online lehet könyvet olvasni, vagy letölteni, de ezt még nem találtam sehol. Az értelmes válaszokat mindenkinek nagyon köszönöm! :-)

2011. ápr. 8. 13:56
 1/3 anonim válasza:
youtube-on találsz egy csomó videót erről a számról, könnyebb, nehezebb változatot :) azokról is viszonylag könnyű megtanulni :) (angolul keress rá)
2011. ápr. 23. 18:48
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, ezt már próbáltam, csak kíváncsi lettem volna az eredetire. Mármint ami a zenészektől származik. :-) Köszönöm a választ!
2011. ápr. 24. 20:20
 3/3 A kérdező kommentje:
Mostmár megtaláltam, meg is rendeltem, köszönöm a segítséget! :-)
2011. ápr. 26. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!