Egerecske kérdése:
Zene cím megszerzése, hogyan?
Figyelt kérdés
Van egy zene ami nekem tetszik, de nem tudom a címét, csak egy mixben van de az is úgy h közbe bele beszélnek. Szeretném ha ez a szám meglenne elejétől a végéig, normálisan.
Csak fogalmam sincs hogyan mutassam meg. Esetleg van olyan oldal ahová feltöltöm, itt adok egy linket és belehallgatok? Aki felismeri ő már biztosan tudja a címet. Pl mint a képfeltöltés.hu. azt a részt kivenném a mix ből és úgy feltölteném.
Ez egy jó kis bulis discó zene, és dalszöveg nincs benne, tehát ugy nem tudom keresni, h pl.: a refrént beütöm a google-ba.
2011. ápr. 7. 19:23
1/4 anonim válasza:
tömörítsd be, és rakd fel data.hu-ra pl, hátha valaki ráismer. Vagy esetleg töltsd fel youtubera
2/4 A kérdező kommentje:
Feltöltöttem a Data.hu-ra
Tehát róla van szó:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. ápr. 7. 20:18
3/4 anonim válasza:
4/4 A kérdező kommentje:
Ezer köszönetem a válaszokért :)
2011. ápr. 7. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!