Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ki hisz abban, hogy van...

Ki hisz abban, hogy van lányos zene meg fiús zene?

Figyelt kérdés
Egy fiú nem hallgathat Lady Gagát vagy Katy Perryt csak mert a ritmusa jó? Ez gáz? (egyébként egészséges a srác, ezek mellett Green Dayt is hallgat)
2011. ápr. 4. 18:49
 1/10 anonim ***** válasza:
34%
én a green day-tis ratyinak tartom meg persze a gagát. De mindenki azt hallgat amit akar ha valaki odajön és azt mondja neki lady gaga a kedvence attól még nem csökken az az ember a szememben, csak max nem hallgatok vele zenét.
2011. ápr. 4. 18:56
 2/10 anonim ***** válasza:
75%

Ostobaság! Egyesek már a zene fogalmát is átértelmezik, és itt már rég nem arról van szó, hogy "szeretem azt a zenét mert megfogott a dalszöveg vagy az énekes hangja"

Itt már divatról beszélünk, "ki mit hallgathat", mert ha nem azt teszed sz*r vagy....

Vegyük példának Adam Lambertöt! Egy kiváló énekes, olyan zenét játszik, ami minden korosztály és mindkét nem számára kifejező, de sokan mégis azt mondják, "ciki ha ez tetszik"... ugyan mért?:O

Vagy akár Gaga aki egy tehetség, és szintén fantasztikusak a dalszövegei.... nem értem ezt a butaságot!

Egyáltalán nem kéne, hogy ilyen értelmetlenségektől függjünk, mindenki azt hallgat amit szeretne, ami a legjobban kifejezi...;)

2011. ápr. 4. 21:15
 3/10 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem mindenkinek rockot kellene hallgatni xD
2011. ápr. 5. 00:37
 4/10 anonim ***** válasza:
8%
Szerintem igenis van olyan zenei műfaj, amit fiúk hallgatnak túlnyomó részt, és van amit a lányok. Például a hörgős metált a fiúk hallgatják, egy nő milyen is? Az érzékenyebb, romantikusabb, bájosabb nem. Nekünk nem való ez a fajta durva stílus. Viszont az R&B meg a lányoknak való :) Az nagyon szexi stílus :)) Meg az főleg arról szól, ha férfi az énekes, hogy hogyan szeretgetné a nőt ;)
2011. ápr. 5. 10:31
 5/10 anonim ***** válasza:
66%

Utolsó, te nagyon hülye vagy :D

Most azért nehogy már ne hallgathasson egy lány "hörgős" metált, mert az fiús... Az r'n'b meg lányos ? Kit érdekel, ha egyszer nem azt szeretjük. Ekkora baromságot. Egy zenét nem azért fogok hallgatni, mert az szexi, hanem mert tetszik.

2011. ápr. 5. 15:20
 6/10 anonim ***** válasza:
77%

nem hiszem, hogy létezik olyan zene, amit kizárólag lányok, ill. fiúk hallgatnának. én pl. sok rock, metal zenét szeretek.

27/L

2011. ápr. 6. 16:12
 7/10 anonim ***** válasza:
65%

04-05 10:31, cseszd már meg!

Én is lány vagyok, mégis a "hörgős" metálért, a keményebb rockért élek-halok! Szerinted ez abnormális?

Sajnálom, ha ezzel belegázolok az érzékeny mimóza lelkivilágodba, de én nem fogok nyálas, igénytelen szarokat hallgatni, csak mert szerinted az a lányos.

2011. jún. 22. 19:48
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezek közül csak katy perry és gaga a gáz, de ha tetszik akkor nyugodtan hallgassa.
2012. szept. 18. 16:09
 9/10 tyrex válasza:

Szerintem van olyan zene amit többségében a férfiak vagy nők hallgatnak.

De ha egy férfinak éppen bejön a poker face (pl nekem) ako hagy hallgasa vagy éppen egy nőnek a tankcsapda (pl keresztanyám) ako ő is hallgathattya.

oszt kész

2013. jún. 5. 11:56
 10/10 anonim ***** válasza:

van, Access to Arasaka - Nypox, Gridlock - UH4.1z, Gargaj - Rude Awakening, Synx - Stranger

ezek fiúsak, nincs lány aki ilyet hallgatna

2014. okt. 5. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!