Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Menyit ér egy eredeti Ossianos...

Menyit ér egy eredeti Ossianos pengeto Rubcsics Ricsitol?

Figyelt kérdés
Egy koncerten eldobtam es en elkaptam de el akarom adni.
2011. ápr. 4. 07:32
 1/6 anonim ***** válasza:

Kb semmit, max egy sört.

Nem egy világhírű zenekar és minden koncerten dobálgatnak. Pár éve terítenek már a térségben.

Ez olyan mint a tankcsapdás Lukács pengető. Nem igazán vágytam rá, de már kettőt is szereztem.

2011. ápr. 4. 16:58
 2/6 anonim ***** válasza:
tedd el, majd jó lesz mutogatni a gyerekeidnek, sok pénzt nem kapsz érte, inkább eszmei értéke van. nekem is van egy megcsépelt beatricés dobverőm, de örülök hogy megszereztem és el sem adnám :)
2011. ápr. 5. 09:23
 3/6 anonim ***** válasza:

Eszmei értéke van. Van neki belőle otthon egy csomó, van miből osztogatnia (tudom, mert ismerem, jó barátom).

Amúgy az a fontos, hogy neked mennyit ér!

2011. jún. 16. 23:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Jah, bocs, azt most vettem észre, hogy el akarod adni... Hát, sok sikert, talán találsz olyan rajongót, aki megveszi. Figyelembe véve, hogy nem túl nehéz szerezni, max. 500 Ft-ot kérnék érte. (A sajátomat viszont nem adnám el)
2011. jún. 16. 23:17
 5/6 anonim válasza:
MEGVESZEM! Kajakra!!! (xgitax@windowslive.com) - örülnék, ha felvennél msn-re!!!
2011. okt. 16. 23:56
 6/6 anonim válasza:
szerintem többet ér egy pengető/dobverő, ha magad kapod el koncerten, nem pedig ha megveszed!! :/
2012. aug. 31. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!