Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Budapesten zeneiskola?

Budapesten zeneiskola?

Figyelt kérdés
Tudtok mondani Budapesten zeneiskolákat, ahová 16 évesek is járhatnak?? Fuvolázni és gitározni szeretnék.. (már tanultam 1-1 évig)
2011. ápr. 2. 11:05
 1/4 anonim válasza:
Egressy Béni Zeneiskola(Csepel)
2011. ápr. 2. 11:09
 2/4 anonim ***** válasza:

Farkas Ferenc Zeneiskola

Nagyon jó suli, 5 évig oda jártam zongorázni. Van egy központ, és hozzá több suli is kapcsolódik (tehát a sulikban vannak termek, ahová bejársz az órákra, és a központban vannak a vizsgáid). Ezek a sulik a Kosztolányi Dezső Gimnázium, a Batthyányi általános suli, és a Szilágy Erzsébet Gimnázium Kosciusco Tádé utcánál lévő fele. Ezek mind Budán vannak, azon is belül az 1. kerületben.

Remek zenesuli, tényleg, a tanárok is tök jófejek

2011. ápr. 4. 14:45
 3/4 A kérdező kommentje:
Farkas Ferenc Zeneiskolában van felvételi?? Neked volt?? Ha igen akkor mit kellett csinálnod??
2011. ápr. 4. 14:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem kellett felvételiznem, csak fizetnem a tandíjat :D

De szerintem már ebben a félévben nem tudsz menni, mert egy tanév az szeptembertől kezdődik.

De be kellett mutatnom az előző évi bizonyítványomat (ami nekem természetesen nem volt, mert ott kezdtem, ezért 1. osztályos lettem). Viszont ha neked van bizid arról az 1-1 éről, amit írtál, akkor azt hivatalosan átveszik, és akkor 2-os lehetsz...

Vagy, ha nincs hivatalos bizid, akkor felmérik, hogy hogy tudsz gitározni/fuvolázni, és az alapján tesznek be az osztályba. Két fajta osztály van, az A és a B, az A az alapszint, a B az emelt, de sztem te már csak A-ra tudsz menni, mert a B-sek zenésznek készülnek, és már kicsi koruk óta keményen tanulják az adott hangszert. Ha szeretnéd, felhívom a régi zongora tanárnőmet, ő pedig beszélhetne a kollégáival meg az igazgatóval az érdekedben :D

2011. ápr. 4. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.