Mit a véleményetek erről a bandáról?
Amatőrök.Az énekes hangja akárkié is lehetne.Többet kéne nozogniuk,nemcsak egy helyben állni mint a faszent,de ezért is amatőrök mert annyira koncentrálnak a gitárra hogy nem tudnak mozogni,pedig a közönséget lehetne hangulatba hozni a mozgással.A szólógitáros nem rossz.
Szükségem volt Kalapács hangjára,hogy helyrebillenjen a lelki egyensúlyom. http://www.youtube.com/watch?v=gV8Yw6WVpKQ
Az énekes nem jó, elég semmilyen, a szólón lehetne munkálkodni, amúgy annyira nem rossz. a dobos személy szerint tetszik, csak jobban kéne megoldani a hangosítást.. elhiszem, hogy amatőr zenekar, de akkor is:D
egyébként meg mi is ezzel a számmal kezdtük, személy szerint utáltam.:D lassan már nem is rock, hanem barokk:D nekem legalábbis:D
17L
de egyébként így tovább...:) jó lesz az, ha gyakoroltok, és... képzitek a szegény énekest:D
az előző voltam;)
Ha ezzel akármit is akartok kezdeni, két dolgot tehettek: elkülditek énektanárhoz, hátha tud vele valamit csinálni
vagy pedig visszakülditek basszerosnak, és kerestek egy jó énekest:D:D még mindig az előző vagyok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!