Ki a jobb technikailag? Santana vagy Slash?
Figyelt kérdés
Tehát nem azt kérdezem kinek melyik tetszik jobban mert az szubjektív, hanem, hogy ki jobb technikailag.2011. márc. 31. 22:24
1/7 anonim válasza:
Akárhogy nézzük két külön világ a két ember, mindenki csak szubjektíven tud válaszolni. Nekem pl Slash játéka ezerszer jobban meg tud fogni. Jobban tetszik a fülemnek
2/7 anonim válasza:
Mintha meg sem hallottam volna...vagyis láttam vlna a kérdést:D Természetes,hogy Santana...Slash szerintem legtöbbször nem is tudta mit játszik:D Csak jött...mindenképp Santana a technikásabb.
4/7 anonim válasza:
Sztem Slash a legjobb. Emberileg is nagyon imádom:)
5/7 anonim válasza:
ja mert ismered nem?igen...emberileg csak jó lehet az,aki egész nap be van állva:)
6/7 anonim válasza:
Már pont leszokott. De az sem érdekelt, h drogozott. Ha megtehette mér ne?:) Magának ártott nem másoknak. Nem egy beképzelt f.sz, mint pár másik rocksztár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!