Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek a Zorka...

Mi a véleményetek a Zorka klipről/zenéről?

Figyelt kérdés
[link]
2011. márc. 31. 17:10
 1/8 anonim válasza:
nem kell elítélni valakit a kora miatt.szerintem nagyon tehetséges.a klipp nem az ő érdeme igazából,de az nagyszerű.
2011. márc. 31. 18:23
 2/8 anonim ***** válasza:
nekem nem tetszik...
2011. márc. 31. 18:58
 3/8 anonim ***** válasza:
nekem se
2011. márc. 31. 20:49
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem sem tetszik..

Am hány éves?:D

2011. ápr. 1. 09:33
 5/8 A kérdező kommentje:

és nekem se! xD

13

2011. ápr. 1. 09:44
 6/8 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Sztem ahhoz h elérj vmit küzdeni is kéne,egy utat végig járni.Most felkapják itt 13 évesen,azt sehol semmi:D

Nem hiszem h akkora jövő áll előtte mint amekkorát jósolnak.

Ettől függetlenül szép hangja van.(:

2011. ápr. 1. 10:46
 7/8 anonim ***** válasza:

Szép hangja van, az egyszer biztos, de szerintem ma már nem elég a szép hang ahhoz, hogy elérjen valaki valamit az énekesi pályán.

Max egy olyan Barbee szintet lehet hogy elér, akinek vannak rajongói, de nem lehet olyan hűdenagy tehetségnek mondani.

2011. ápr. 1. 21:53
 8/8 anonim ***** válasza:
32%
Ú, de ,bírom', hogy sok vele egykorú (Justin Bieber, Sp rajongó) kiscsaj, aki totál tehetségtelen, játssza az agyát, hogy nem jó. Nem kell szeretni, ha nem tetszik, de elismerni lehet, mert ti 13 évesen f*sszart se értetek el. Ennyit erről.
2011. ápr. 26. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!