Sadness and sorrow (grief and sorrow) kottáját szeretném furulyára. (? )
Figyelt kérdés
Van valakinek? Én nem találtam. Hálás lennék érte :)2011. márc. 28. 19:45
1/6 anonim válasza:
Hali! Én esetleg le tudnám kottázn, ha kell :)
Csak ha lehet, írd le, hogy mi kell: a fődallam vagy esetleg a Grief and Sorrow-ban a hegedű szólam?
2/6 A kérdező kommentje:
Szia!
A hegedű része nagyon jó lenne :)
Köszönöm! :)
2011. márc. 29. 18:24
3/6 anonim válasza:
Oké, próbálom minél hamarabb készíteni^^
4/6 anonim válasza:
Na kész is van (nem gondoltam volna, hogy ilyen gyors lesz XD) de sajnos nem tudom feltölteni, mert általában le szoktam fotózni a kottát, de most nem találok egyetlen feltöltött elemet sem a házban, amivel üzemképessé tehetném a fényképezőgépet ><"" szkennelni meg nem tudok.. szóval bocsi, szerintem megpróbálkozok holnap reggel^^ Köszi a türelmet :3
5/6 A kérdező kommentje:
Ohh, ugyanmár :)
Nagyon szépen köszönöm, és türelmesen várok :) Amúgysem akarok este gyakorolni, mert kivágnának amellé a bizonyos macska mellé :D
2011. márc. 29. 21:15
6/6 anonim válasza:
itt is van:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!