A hegedű nagyon csajos hangszer?
Figyelt kérdés
hello. 15 éves fiú vagyok. és a hegedű miatt szerintetek röhögni vagy piszkálni fognak a többiek? vagy csajosnak tartják a hegedűt és ezáltal engem is?2011. márc. 28. 07:04
1/13 anonim válasza:
Paganini nem csaj volt...
Mága Zoltán nem csaj...
A száz tagú cigány zenekarban sem csajok játszanak a hegedűn.
Szerintem uniszex.
2/13 anonim válasza:
A hegedű egyáltalán nem csajos hangszer, másrészről meg a többiekkel ne foglalkozz, sokszor piszkálják az embereket teljesen indokolatlanul.
3/13 anonim válasza:
Ki a f@szt érdekel mit mondanak mások?Légy büszke,hogy tudsz hangszeren játszani.
4/13 anonim válasza:
A furulya! Na az női hangszer... De a hegedűre ráfogni ezt... Sokan forognak emiatt a sírjukban.
5/13 anonim válasza:
A főzés nőies dolog?hány női és hány férfi szakácsot ismersz?
akkor röhögnekmajd ki ha teis ugyérzed h ez bu zis dolog. ha elhiszed h a hegedű a furulya a fuvola az akármi mellett is férfias tudsz maradni ezt fogják látni rajtad nem pedig a kételyeket
6/13 anonim válasza:
Minden normális folk metal bandában van hegedűs.
http://www.youtube.com/watch?v=e7kJRGPgvRQ
Mások meg ne érdekeljenek.
7/13 anonim válasza:
Egy zenekart ismerek csak amibe csaj hegedül (Firkin).
Rengeteg Folk Rock és Folk Metal zenekart ismerek és mindbe fiú hegedül. Szerintem nem gáz!
8/13 anonim válasza:
Oboa,furulya,szaxi - tipikus női hangszerek,általában kedden és szombat este játszanak rajtuk.
10/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem. (lásd Apocalyptica, stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!