Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményed erről a...

Mi a véleményed erről a dalról? Ha lehet fejhallgatóval hallgasd.

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=jlRGDXBDoME

Olyanok is írjanak légyszi, akik nem értenek az ambienthez és még sosem hallgattak ilyet, ne csak rajongók.

2011. márc. 27. 22:36
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
65%

23:06

Ez két okból is érdekes. Egy: a zenei alap nem zene?

Kettő: akkor tűnhet ez kevésnek, ha nem tudsz rendesen odafigyelni. Az ambient olyan műfja, amit nagyon kell szűűrni, mert irtó sok az unalmas cucc, de ez az arc olyan érdekes hangzásokkal dolgozik, hogy még így "zenei alapként" is milliószor jobban fenntartja az érdeklődésemet, mint egy Metallica dal. Például.

2011. márc. 27. 23:13
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
A Boards of Canada miatt részemről is pirospont.
2011. márc. 27. 23:14
 13/23 anonim ***** válasza:
53%

A gond az szvsz, hogy az nem igazan izles meg "szerintemek" kerdese, hogy mi zene es mi nem.

Sokkolom a rendszert akkor:

http://www.youtube.com/watch?v=HypmW4Yd7SY

Amugy annyira nem szeretem a nem-dark-ambientet, de valoban talan ha hosszabb lenne...

2011. márc. 27. 23:18
 14/23 Thurston ***** válasza:

"Ebben valóban több zenei elemet lehet felfedezni, de ezt is maximum csak zenei alapnak nevezném."

Komolyan azokat az embereket sajálom al egjobban, akik nem tudják megtalálni a minimalizmusban a szépséget. Szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy komolyabb katarzist csak ilyen úton lehet elérni. (Egyébként ez nem jelenti azt, hogy a komplexebb, szélsőségesen változékony zenéket nem tartom ugyanolyan érdekesnek, de rólad azt sem feltételezem, hogy azon a végleten mozognál...)

2011. márc. 27. 23:23
 15/23 anonim ***** válasza:
53%
Én ebből csak arra következtetek, hogy ő nem pusztán a hangulat, meg nem is mondjuk a zenei tudás alapján ítél meg egy zenét jónak, vagy egyáltalán ZENÉNEK, hanem a felhasznált sávok száma alapján. Érdekes, az egyszer biztos.
2011. márc. 27. 23:28
 16/23 anonim ***** válasza:
53%
Kozben arra is rajottam, hogy zavaro a panning. Tul sok dolog van a jobb oldalon. Viszont ahogy egyre tobb hibat talalok benne, egyre tobb pozitivumot is. Mesterien van programozva egyebkent.
2011. márc. 27. 23:34
 17/23 anonim ***** válasza:

@ A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:18

OK. Akkor kimegyek a kertbe és felveszem ahogy a tyúk kapirgál a szemétdombon aztán lejátszom neked. Az is zene.

2011. márc. 28. 09:31
 18/23 anonim ***** válasza:
Na azért áljon meg a menet. Nemkell sajnálni, oda tudok figyelni, énsem mondtam semmi rosszat arra, hogy ti ezt szeretitek csak azt, hogy nekem mást jelent a zene. Ebből ne alakuljon már ki vita. Emberek vagyunk más az ízlésünk, mást szeretünk ennyi...
2011. márc. 28. 13:24
 19/23 anonim ***** válasza:

Hú, hallod...

Valamiféle rossz érzést keltett, olyan megmagyarázhatatlant, vegyítva a kétségbeeséssel és a félelemmel.

2011. márc. 28. 14:17
 20/23 anonim ***** válasza:
Nincs bajom az ambientel főleg ha fűszerezzük egy kis black metalal, de a sima natúr ambienthez nekem hangulat kell.
2011. márc. 28. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!