Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Randy Rhoads vs Alexi Laiho?

Randy Rhoads vs Alexi Laiho?

Figyelt kérdés
Szerintetek ki a jobb játékos :)
2011. márc. 26. 22:36
 1/6 anonim ***** válasza:
alexi
2011. márc. 27. 19:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Alexi Laiho
2011. márc. 29. 21:38
 3/6 Daweee000 ***** válasza:

Csak hogy legyen ellenvélemény... Randy, nagyon kevés ideje volt sajnos, épp kezdett beindulni a karriere mikor jött az a bizonyos baleset... Lehet hogy emiatt, a halottról jót vagy semmit hozzáállás miatt sokan úgy gondolják hogy egy túlértékelt hullócsillag, de könyörgöm hallgassátok meg a Crazy Train-t vagy a Mr Crowley-t...

Persze, Alexi is jól játszik, de mégis nekem kicsit túlságosan tekerős és steril, meg amúgy is, a Bodom távolabb áll tőlem stílusban.

2011. márc. 29. 22:49
 4/6 A kérdező kommentje:
Ez igaz,de lehet,hogy Randy abba is hagyta volna a rock n rollt.Olvastam,hogy egyetemre szeretett volna menni,diplomázni.Ozzynak elmondta a baleset elötti napon viszont mint szokása szerint be volt nyomva ezért nem vette komolyan.Aztán jött a hírhedt baleset.
2011. márc. 30. 14:12
 5/6 A kérdező kommentje:
Amúgy szerintem mindketten egyformán jók a maguk módján :)
2011. márc. 30. 14:13
 6/6 Daweee000 ***** válasza:
55%
Előbb utóbb abba akarta hagyni, hogy a klasszikus zenében mélyedjen el, abból akart volna diplomázni is. Kár érte...
2011. márc. 30. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!