Dag kérdése:
Gitárosok felvilágosítanátok?
Figyelt kérdés
Az lenne a nagy szitu hogy elég rég nyomom már dob gitáron, már tudok is, és most elektromosra váltottam, amit a napokban hoztak meg!
ehez én még nem nagyon értek, és csak annyit szeretnék hogy mi kell hozzá hogy jó zúzós rock hangot adjon ki? Az elég ha van az erősítőben torzittó? Vagy erre külön effekt kell?
Még ehhez kicsit kezdő vagyok!
Köszönöm a válaszokat:)
2011. márc. 26. 16:13
1/5 szamóca. válasza:
attól függ milyen erősítőd van, van amelyikben vannak egész aranyos torzítók. de ha rendesen akarod csinálni effektpedál nem árt.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
Még csak elektromos gitárom van, és anyagiakban kicsit meg vagyok fogva!
Valami olcsóbb kombóra gondoltam, amiben van torzittó is, gyakorlásra. Később persze majd valami komolyabb cumót!
Akkor elég a torzittó is?
2011. márc. 26. 16:19
3/5 anonim válasza:
szerintem egyelőre nem kell külön effekt, veszel egy olcsó erősítőt(kb 15-20 e), majdnem uannyi mint egy jó torzítópedál, és hangos. Az erősítőbe bele van építve(általában) a torzító. Pl. egy ilyen erősítőt érdemes venni: [link]
4/5 szamóca. válasza:
van amiben van torzító. hát az azért általában gyengébb minőségű, de elsőre jó az.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsokat!
2011. márc. 26. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!